Grafológia tanfolyam 2022.10.16.

Nyomtatás
Megjelent: 2022. szeptember 01. csütörtök

A Garfonet Szabadegyetem 2022 október 16-án grafológia tanfolyamot indít, melyet havonta egyszer, vasárnapi napon tartunk 10 órától 15.30-ig online és személyes formában is. A tanfolyam két modulból áll:

1. Rajzelemzés: gyermekrajzok elemzése, valamint a Taraczközi-féle felnőtt rajzteszt elemzése. /6 alkalom/
2. Íráselemzés: betűszimbolika, az írás elemei, sorok formái, sortávolságok, zónák jelentése, dőlésszögek jelentése, továbbá párkapcsolati összeillőségi vizsgálat, munkaalkalmassági vizsgálat, valamint az író egészségi állapotára utaló esetleges jelzések. Végezetül: mit takar a kriminálgrafológia elnevezés, mi állapítható meg a névtelen levelek írójáról? /10 alkalom/
Előadók: Kárászné Tomanó Ágnes grafológus szakértő - szakoktató, Földényi-Mermező Ágnes grafológus szakértő - szakoktató
Érdeklődés, jelentkezés: 06/30 9771322
Részvételi díj alkalmanként 15 000 Ft. A tanfolyam kezdésének időpontja: 2022.10.16.

Rendezvényprogramjaink

Nyomtatás
Megjelent: 2019. december 28. szombat

Grafológia tanfolyam indul 2018 szeptemberében

Nyomtatás
Megjelent: 2018. augusztus 09. csütörtök

#grafológia#grafológiatanfolyam #rajzelemzés#kézírás#kézíráselemzés #gyermekrajz#rajzelemzőtanfolyam #grafológus #pszichológia#íráspszichológia#nemezotéria

A Grafonet Szabadegyetem ismét indítja 160 órás grafológia tanfolyamát 2018.szeptember végén Budapesten a XI. kerületben. A képzést egy hónapban egyszer, vasárnap tartjuk 10 órától 16 óráig; tandíj alkalmanként 12 000 Ft. A tematika változatlan: gyermekrajz-elemzés, Taraczközi-féle felnőttrajz elemzés, íráselemzés, párkapcsolati összeillőség, egészségre utaló jelzések felismerése, kriminálgrafológia, névtelen levelek-, fenyegető levelek vizsgálata, munkaalkalmasság, pályaorientáció, képességek, adottságok feltárása, az írás mérhetősége, személyiségünk grafikonos ábrázolása, annak értelmezése.

Bővebben: Grafológia tanfolyam indul 2018 szeptemberében

Kiscsoportos grafológia tanfolyam indul 2017. szeptemberében

Nyomtatás
Megjelent: 2017. augusztus 02. szerda

#grafológia #gyermekrajz #gyermekrajzelemzés #íráselemzés#grafológiatanfolyam #tanfolyam #grafonet

Kiscsoportos grafológia tanfolyamot indít a Grafonet Szabadegyetem  2017. szeptember 17-én Budapesten. A képzések egy hónapban egyszer, mindig vasárnap lesznek, mert tapasztalatunk szerint a vidékről érkező hallgatóinknak ez a nap a legkedvezőbb.

Bővebben: Kiscsoportos grafológia tanfolyam indul 2017. szeptemberében

Intenzív gyermekrajz-elemző tanfolyam júliusban

Nyomtatás
Megjelent: 2016. június 23. csütörtök

Intenzív gyermekrajz-elemző tanfolyamot indítunk 2016 július 1-én. A tanfolyamot 1-én pénteken 15 órától 19 óráig; 2-án szombaton 10-től 16 óráig; 3-án vasárnap 10-től 14 óráig tartjuk Budapesten a XI. kerületben.

Bővebben: Intenzív gyermekrajz-elemző tanfolyam júliusban

Gyermekrajzelemző tanfolyamot indítunk

Nyomtatás
Megjelent: 2016. február 15. hétfő

2016 márciusában kiscsoportos gyermekrajzelemző tanfolyamot indít a Grafonet Szabadegyetem. A rajzelemzés az általunk kidolgozott egyedi tematika alapján,  3 alkalom alatt elsajátítható.

Képzéseinket havonta egy alkalommal -vasárnap- tartjuk Budapesten a XI. kerületben, ahol kiváló közlekedés és parkolási lehetőség várja az érdeklődőket. A képzés alkalmanként 10 órától 17 óráig tart. Részletfizetési lehetőséget biztosítunk. A tanfolyam elvégzéséről a Grafonet Szabadegyetem tanúsítványt állít ki.

Bővebben: Gyermekrajzelemző tanfolyamot indítunk

Egy kis humor, avagy 12 ártatlan gyermekrajz

Nyomtatás
Megjelent: 2016. február 26. péntek

Bár alapvetően mindig is nagyon büszke voltam a gyermekeim bármilyen jellegű műalkotására, azért akadt pár olyan darab, amit szépen megnézegettem, ahogy illik, jó alaposan és teátrálisan körberajongtam, hadd nőjön a kisded önbizalma, majd gyorsan elsuvasztottam a szekrény legmélyére, hogy még véletlenül se találjanak rá illetéktelen személyek.

Bővebben: Egy kis humor, avagy 12 ártatlan gyermekrajz

Kiscsoportos grafológia tanfolyam

Nyomtatás
Megjelent: 2016. július 01. péntek

Kiscsoportos grafológia tanfolyamot indítunk 2017. szeptember 24-én Budapesten. A képzések egy hónapban egyszer, mindig vasárnap lesznek, mert tapasztalatunk szerint vidékről érkező hallgatóinknak ez a nap a legkedvezőbb.

A képzés során a grafológusjelöltek elsajátítják többek között a gyermekrajz-elemzést, a Taraczközi-fél felnőttrajz-tesztet, a betűk jelentéstanát, az egészséggel kapcsolatos jelzések felismerését, a párkapcsolati összeillőség vizsgálatát, a munkaerő kiválasztását, valamint bepillantást nyerhetnek a kriminálgrafológia területére is.

Bővebben: Kiscsoportos grafológia tanfolyam

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews