Gyermekrajz és felnőttrajz elemző tanfolyam

Nyomtatás
Megjelent: 2011. december 07. szerda

A Grafonet Szabadegyetem 60 órás gyermekrajz elemző tanfolyamot, valamint felnőtt rajzteszt elemző tanfolyamot (Taraczközi féle Grafo-, pszicho-, morboanalízis) indít Budapesten és Gödöllőn 2012 február hónaptól.

A képzés időtartama 6 hónap, heti egy alkalommal 2 óra. A budapesti tanfolyamot hétfői napokon 18 órától 20 óráig tartjuk a Szt. Margit Gimnáziumban. (Budapest, XI. Villányi út 5 - 7) A tanfolyam díja alkalmanként 3 000 Ft, az egy összegben előre fizetőknek 80 000 Ft.

 

A tanfolyam elvégzéséről a Grafonet Szabadegyetem magániskolai bizonyítványt állít ki. A Rajzelemző tanfolyam elvégzése után iskolánkban  lehetőség van a grafológusi végzettség megszerzésére is.

A gyermekrajzelemző tanfolyamot ajánljuk minden gyermekkel foglalkozó felnőttnek, pl.  anyukáknak, apukáknak, nagyszülőknek, óvodapedagógusoknak, gyógypedagógusoknak, tanítóknak, tanároknak.

A felnőtt rajzteszt elsajátításával már komplett személyiségképet állíthat fel a végzett hallgató. Segítségével önismereti-, pályaválasztási-, munkavállalási, vagy életvezetési problémákkal küzdő személyeknek tud segítséget nyújtani.

További felvilágosítás:

Budapesti tanfolyam: 06 30 977 13 22 Kárászné Tomanó Ágnes

Gödöllői tanfolyam:    06 30 677 1938 Földényi-Mermező Ágnes

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews