Ágnes - grafológiai névelemző

Nyomtatás
Megjelent: 2012. január 21. szombat

Január 21. Ágnes napja. Viselőik a hagyományos elemzésekből már jól ismerik  a név eredetét,numerológiai jelentését, ezért közelítsük meg most grafológiai szempontból az így nevezettek küldetését.

A név első betűje munka-betű; a második a testtel, szexualitással kapcsolatos tulajdonságok jelzője; a harmadikból a társas kapcsolatokra következtethetünk; a negyedik az érzelmek és a gyermeki én megtestesítője; az ötödik az anyagi javak fontosságának szimbóluma.

Tehát az Ágnes nevűek életében fontos szerepet játszik a munka, a tevékenység, a testtel kapcsolatos tevékenységek (testépítés, testszépítés, gyógyítás, természetgyógyászat, étkezés, szexualitás), a társas kapcsolatok közül jobban kedvelik a kisebb létszámú társaságokat, a bensőségesebb kapcsolatokat, érzelmesek és gyakran megőrzik gyermeki énjük egy darabját, valamint nem utolsó sorban megjelenik nevükben az anyagi javakkal való foglalkozás fontossága. Ennek több oka is lehet: a Sors vagy kevésbé kényezteti őket ezen a téren, vagy bőséggel ellátja, tehát mindenképpen életfeladatnak szánja számukra  a pénzzel, anyagiakkal való helyzetek megoldását.

A név viselőinek jó egészséget, sok boldogságot kíván a Grafonet Szabadegyetem nevében: Kárászné Tomanó Ágnes és Földényi-Mermező Ágnes

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews