Egy kis humor, avagy 12 ártatlan gyermekrajz

Nyomtatás
Megjelent: 2016. február 26. péntek

Bár alapvetően mindig is nagyon büszke voltam a gyermekeim bármilyen jellegű műalkotására, azért akadt pár olyan darab, amit szépen megnézegettem, ahogy illik, jó alaposan és teátrálisan körberajongtam, hadd nőjön a kisded önbizalma, majd gyorsan elsuvasztottam a szekrény legmélyére, hogy még véletlenül se találjanak rá illetéktelen személyek.

Semmi kedvem nem volt ugyanis kimagyarázni, hogy az ott a képen nem egy méretes pénisz, hanem egy lekerekített gyerekolló. És mivel mindig szórakoztatóbb más farkával verni a csalánt, állati boldog voltam, amikor felfedeztem, hogy a szomszéd gyereke is tud egészen félreérthető dolgokat kreálni.

1. A kisfiú az éhínségre szerette volna felhívni a figyelmet ezzel a plakáttal. És igen, a torz ábrázatú, meztelen, kopasz férfi, aki lefogja szegény kisgyereket, a kezében valójában egy kanalat tart. Gondolom…


 

2. „Kérjük, suttogjon!” (Mondtam már, hogy rossz az, aki rosszra gondol?) 

3. „Szabályok: Moss kezet szappannal és meleg vízzel, hogy megszabadulj a baktériumoktól!” Mondjuk, megnézném azt az óvodát, ahol direkt bré-alakú csapot szerelnek fel. Micsoda disznóság!
4. Az ötéves Antonia rajza egy ollóról. Ollóról??! Ez nem egy banán két naranccsal…?


 

 

5. Ezt a rajzot hálából készítette egy kisgyerek az őt megmentő tűzoltónak. „Kedves Tűzoltó bácsi, köszönöm, hogy megmentettél a veszélytől! Olyan bátor vagy, az isten áldjon meg!”   Úgy tűnik, megáldotta.


 


6. A kisgyereknek az volt a feladata, hogy lerajzolja az első napját az oviban. Jó tudni, hogy ilyen kedves, meleg szívű fogadtatásban részesült…

 

 

 

7. A gyermeki őszinteségnél nincs lényegre törőbb. Ezt egy kisfiú rajzolta a Valerie nevezetű bébiszitterének. „Kedves Valerie, takarodj az életemből!” Megnyugtató lehet a kis srácra vigyázni sötét péntek estéken!


 

 

8.Egy másik kisgyerek, akire rátört az őszinteségi roham: lerajzolta az anyukáját, aki ezek szerint rendszeresen küzd a bélgázokkal.

 

 

 

9. „Anyukám szeret bort inni.” Ezt akár az én gyerekeim is rajzolhatták volna… (Viszont képzeld, az egyik barátnőm annak idején valóban előrukkolt valami hasonlóval az óvónéninek, aki nyilván azonnal családlátogatásra ment, hogy ellenőrizze a szülőket. Miután a helyszínen megbizonyosodott róla, hogy azok távolról sem alkoholisták, kellemesen megvacsoráztak, ittak mellé egy-két pohár bort, míg végül az óvónéni éjszakára is ott maradt a kanapén.)

 

 

 

10. „Az ellenőr köszönetképpen megfújta a speciális sípját.” A nagyon speciális sípját.

 

 

 

11. A félreértések elkerülése végett: ez egy világítótorony. (Vagy ahogy az egyik kommentelő megjegyezte az eredeti poszt alatt: „Bárcsak az én farkamnak is szárnyai lennének!”)

 

 

 

11. Amikor nem árt képben lenni a helyesírással, főleg egy ilyen félreérthető ábrázolásnál. „Apám a legjobb f.sz!” (Helyett: apám a legjobb szakács.)

 

 

Forrás: http://wmn.hu/2016/02/25/rossz-az-aki-rosszra-gondol-12-artatlan-gyerekrajz-felnott-szemmel/

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews