Magunkról

Valamennyien úgy kezdtük, mint Te. Érdekelt minket is a grafológia, hatott ránk mások írása. Annyival voltunk nálad hátrányosabb helyzetben, hogy a „mi időnkben” még nem a tudományok körébe sorolták ezt a területet, hanem az okkultizmus bélyegét sütötték rá.

Íráselemzéssel foglalkozó könyveket még pult alól sem lehetett szerezni. Óriási kincsnek számított, ha valaki hozzájutott egy-egy Bíró József, Csötörtök Csaba, Giay Rudolf, vagy Románné Goldzieher Klára által írt grafológiai könyvhöz.

Aztán eljött az az idő, amikor az íráselemzés ismét a pszichológia társtudománya lett; a grafológus pedig államilag elismert, OKJ számmal ellátott bizonyítványt kaphat, ha sikeresen leteszi az ehhez szükséges vizsgákat.

Amennyiben csak ismerkedni szeretnél ezzel a tudománnyal, ki szeretnéd próbálni, hogy alkalmas lennél-e grafológusnak, válaszd hétvégi tanfolyamainkat! Neves grafológusaink segítségével bepillantást nyerhetsz a betűk által képviselt szimbólumok világába.

Saját írásod elemzésén keresztül megtudhatod, milyen viszonyban állsz önmagaddal, milyen a kapcsolatod a világgal, milyennek látod önmagad és milyennek látnak Téged a többiek.

Kis gyakorlat után megtudhatod, melyik agyféltekéddel gondolkodsz, humán, vagy reál beállítottságú vagy-e, milyen adottságokkal rendelkezel, nyitott, vagy inkább zárkózott típusú személyiség vagy. Megtanulhatod a gyermekrajzok értelmezését - elemzését, megtanulhatod felismerni a legjellegzetesebb betegségjegyeket is.

Szeretettel várjuk kérdéseidet, megrendeléseidet. Amennyiben közelebbről szeretnél megismerkedni velünk, munkánkkal és szakterületeinkkel, klikkelj a nevünkre:

Donáth László

Földényi - Mermező Ágnes

Kárász András

Dr. Kárász Szilvia

Kelényi Orsolya

Seres Mária

Tomanó Ágnes

Ványi Mária

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews