Munkaalkalmassági vizsgálat:

Ezzel a vizsgálattal az adott munkára, foglalkozásra a jelöltek közül a legalkalmasabb kerül kiválasztásra.

A grafológiai vizsgálat során a munkáltató által felsorolt követelményeknek, és az adott foglalkozás jellegzetességeinek feleltetjük meg a jelentkezőket.

A munkáltató nem kérhet a jelöltről semmilyen személyes jellegű adatot, kizárólag a megpályázott munkával kapcsolatos tulajdonságokról kaphat tájékoztatást.

Szolgáltatásunk megrendelése esetén a következőket kérjük:
- Minden egyes munkavállalótól, aki az adott állásra pályázik, kérünk egy írásmintát, mely  A/4-es  nem kockás, nem vonalas, bármilyen színű papírra, bármilyen színű és fajtájú tollal készíthető; és amely tartalmaz legalább 10-12 sornyi szöveget, -aláírással.

A pályázó önéletrajza is megfelel erre a célra, amennyiben azt a munkaadó előtt írta. /Az otthonról hozott önéletrajzoknál előfordulhat, hogy azt egy „szebben író” családtag készíti el./
- Az írásminta hátoldalán, vagy külön lapon kérjük a pályázó hozzájárulását a   grafológiai vizsgálathoz az alábbi szöveggel: Írásom munkaalkalmasság szempontjából történő elemzéséhez hozzájárulok; dátum, aláírás.


- A munkaadó nyilatkozatát is elfogadjuk arról,hogy rendelkezik az adott munkára pályázók írásbeli hozzájárulásával. Ebben az esetben a pályázók hozzájárulását nem kell külön csatolnia a munkaadónak.

Egy jelölt egy adott pozíció ellátására való alkalmasságának vizsgálata: 12 000 Ft

Kettő- négy jelölt egy adott pozíció ellátására való alkalmasságának vizsgálata: 9 000 Ft/jelölt

Öt és ennél több jelölt egy adott pozíció ellátására való alkalmasságának vizsgálata: 6 000 Ft/jelölt

 

A vizsgálat megrendelése: E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews