Sorskönyvi parancsok feltárása a grafológia segítségével: 22 000 Ft

Miért nem sikerül nekem az, amire egyébként képes lennék?  Nem arra vagyok kíváncsi, hogy milyen vagyok, hanem arra, hogy miért vagyok ilyen!

A grafológia legújabb ága ezekre a kérdésre is tud válaszolni. Egy oldalnyi írásból kiderül, melyek az Ön horgonyai, azaz melyek azok a tulajdonságok, események, melyek miatt elakadást érez életútján.  Jelzi motivátorait is, azaz azokat a célkitűzéseket, melyek megvalósítása a legfontosabb pillanatnyilag ahhoz, hogy sikeresnek, elégedettnek érezze magát.

Megismerheti azokat a Sorskönyvi parancsokat, utasításokat, melyekkel gyermekkorában találkozott, és melyek a mai napig döntően befolyásolják életvitelét.

Ilyen parancsok lehetnek a :  „tedd le, mert megvágod magad”, a „ne gondolkozz ezen, mert ezt még nem értheted”, a „csak nem fogsz sírni, ez katona dolog” az „ugyan olyan vagy, mint az a szerencsétlen apád” és hasonló mondatok, melyek mélyen beivódtak lelkünkbe, és a mai napig hatásukkal béklyóba kötik személyiségünket.

Tudatosításuk után személyiségünk kikerül béklyóiból, ismét önmagunk lehetünk.

Amennyiben megrendeli ezt a szolgáltatásunkat, a következő teendői vannak:
- Le kell másolnia egy általunk adott szövegből  10 perc alatt annyit, amennyit tud. Ezután grafológusaink megmérik írásának minden apró részletét. Az adatokat beviszik egy erre a célra készült adatbázisba, mely kirajzolja az Ön grafikonját. A grafikon adja meg a magyarázatot kérdéseire, melyet személyes konzultáción beszélhet meg grafológusával.

Megrendelését kérjük  jelezze E-mail-ben: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A másolandó szöveget megkaphatja a Mammut II. grafológus pultjánál a harmadik szinten a hét bármely napján délelőtt 10 órától este 20 óráig.

Sorskönyvi parancsok feltárásának megrendelése, egyéb kérdések: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews