Teljes személyiségkép készítése 20 000 Ft (kb. 6 – 8  gépelt oldal)

A teljes személyiségkép készítése során grafológusaink segítségével jobban megismerheti önmagát. Képet kap szellemi teljesítőképességének fokáról, gondolkodásának gyorsaságáról, precizitásáról, analitikus-, holisztikus gondolkodásának arányáról, képzelőerejének aktivitásáról, kreativitásának mértékéről.

Megtudhatja érdeklődési területéhez kapcsolható képességeit, ez alapján könnyebben tud majd pályát-, vagy munkát választani.

Tervezési-kivitelezési képességei, társaság iránti igénye, társaságba való beilleszkedésének módja, munkavégzésének lendülete, hatékonyságának szintje, kommunikációs igénye és képessége, párkapcsolata, egészségi állapota mind feltárul grafológusaink előtt, melyet építő jelleggel, pozitív felhasználásuk útmutatásával tárunk Ön elé.

Amennyiben megrendeli ezt a szolgáltatásunkat, a következő teendői vannak:
- Írnia kell egy A/4-es  nem kockás, nem vonalas, bármilyen színű papírra, bármilyen színű és fajtájú tollal legalább 10-12 sornyi szöveget, melyet aláírásával is el kell látnia.

Grafológusaink kedvelik a levél-formát, azaz olyan írást elemeznek szívesen, melynek elején megszólítás, vagy egyéb fogalmazás esetén cím  van.

Néhány tanács: ne másoljon, és ne írjon diktálás után! Ne próbáljon meg szebben írni, mint ahogyan egyébként szokott!
- Nem jut eszébe semmi, amit leírna? Akkor írjon nekünk egy ételreceptet! A hozzávalókat ne listázza ki az elején, hanem fogalmazza bele a szövegbe. Az aláírást ne felejtse el! Amennyiben a családneve is szerepel aláírásában, több információval szolgálhatunk a családhoz fűződő viszonyával kapcsolatban.

Megrendelését kérjük  jelezze E-mail-ben: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Az írást leadhatja személyesen a Mammut II. grafológus pultjánál a harmadik emeleten a hét bármely napján délelőtt 10 órától este 20 óráig,

vagy

scannelve, illetve lefényképezve elküldheti a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.

A borítékra, vagy levelére ne felejtse el ráírni, hogy melyik vizsgálatot kéri! Ne felejtse el megadni telefonszámát, e-mail címét, hogy értesíthessük az elemzés elkészüléséről.

 

Teljes személyiségkép megrendelése, egyéb kérdések: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews