Vezető kiválasztás:

Ezzel a vizsgálattal, egy adott vezetői pozícióbetöltésére a jelölt személyek közül a legalkalmasabb kerül kiválasztásra.

A grafológiai vizsgálat során a munkáltató által felsorolt követelményeknek, és az adott munkahely jellegzetességeinek feleltetjük meg a jelentkezőket.

A munkáltató kérheti a jelöltek közép,- illetve felsővezetői munkakör betöltésére való alkalmasságának megállapítását

grafológiai módszerek segítségével, melynek díja: 15 000 Ft

A munkáltató kérheti a jelöltek vizsgálatát s véleményezését a grafológiai vizsgálat mellett munka szakpszichológusi vizsgálattal is, melynek együttes díja: 25 000 Ft

Szolgáltatásunk megrendelése esetén a következőket kérjük:
- Minden egyes jelölttől, aki az adott vezetői beosztás várományosa, kérünk egy írásmintát,mely  A/4-es  nem kockás, nem vonalas, bármilyen színű papírra, bármilyen színű és fajtájú tollal készíthető,és amely tartalmaz legalább 10-12 sornyi szöveget, - aláírással.

- Az írásminta hátoldalán, vagy külön lapon kérjük a jelölt hozzájárulását a   grafológiai vizsgálathoz az alábbi szöveggel: Írásom grafológiai elemzéséhez hozzájárulok; dátum, aláírás.
- A munkaadó nyilatkozatát is elfogadjuk arról, hogy rendelkezik az írásbeli hozzájárulásokkal. Ebben az esetben a jelöltek hozzájárulását nem kell külön csatolnia a munkaadónak.

A szolgáltatás megrendelését a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen kérheti.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

 

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews